Dárek
Anotace: Dárky nemusí být jen pod stromečkem...
Sbírka:
Snad ti napoví
Byly tu Vánoce.
Kdosi se mě ptal,
z kterého dárku jsem měla
největší radost.
Už si ani nevzpomínám,
co jsem mu řekla,
jen vím,
že to byla lež.
Nejkrásnějším dárkem
byl tvůj úsměv
v kostele na půlnoční.
Něco se změnilo,
snad všiml sis toho i ty,
já budu čekat
na tvé další úsměvy.
To mi věř!
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Jana M., Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)