P R O Č
***
Pouliční rvačka
před casinem Roayal
jen proto
žes přišla o pět minut později
zkrvavená ústa
jen proto
žes měla na sobě muletu
dráždící býky i mne
proto
se ohlížím za ženami v červeném
s podpatky z rohoviny
čekám ránu z milosti
tvou rukou
jen proto
že jsem zamilovaný chlap
rudou růži máš
a pro nás zápasy
olé
nahota mi nevadí
tak se o mě snaž
Veroniko… mi princesina verónica
***
Přečteno 401x
Tipy 34
Poslední tipující: jitka.svobodova, páááááááá, PIPSQUEAK, s.e.n, modrá..., Holis, divoska_jaja, zenge, Špáďa, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)