Srdečná
V zrcadle vidím Tvou tvář,
vidím krásné khaki tričko,
vidím rostoucí vousy,
vidím kapsy plné peněz.
Mám slabost pro Tvé doteky,
z nouze oblékám se,
do Tvých sportovních kalhot.
Pouštím si Paramore,
tancuji před tím zrcadlem,
kde vidím Tebe
a s láskou usmívám se,
protože Tě mám.
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)