Jsem v temnotě...
Anotace: Tak tohle jsem napsal po naší první společné dovolené... Člověk netušil jak rychle lze mít vše a druhý den nemít vůbec nic.
Jsem v temnotě a sám,
bez Tebe štěstí nepoznám.
Ne, když nebudeš v mém objetí,
jak žít bez Tebe nemám ponětí.
Tak poraď mi jak to zvládat mám?
Jak mám usínat v noci sám?,
když neusínáš se mnou,
však duši svou mám věrnou
a srdce které miluje jen Tebe,
byl jsem s Tebou v ráji,
ale teď mě samota zas zebe...
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Marcone, whiolet, Mausik, dream in emptiness, Anjesis, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)