Anotace: věnovaná / aneb; nevím, zda já více či méně? však zrak můj hledí roztouženě...
Sbírka: ..oživlé vlny..
Máš !ST!rašně skvělé nápady... Obdivuji kvantitu a zároveň kvalitu tvých básní!! :)
11.01.2011 15:40:00 | Dona Quixote
To Noc;
já Tě miluji...a chápu zcela
že pro Tebe bych proměřila lásku tisíckrát
ač zdálo se mi nemožné, ty natolik jsi skvělá
že s váhami, a pravítky i vzorci jsu si hrát....:)
10.01.2011 10:24:00 | šuměnka
měřit a vážit lásku
je jako zahnat vlastní stín
jak ochočit si vážku
vyměnit city za rubín
vichřici rozkazovat
kdy má zvonivě si hrát
a kdy má poletovat
*************************
měřit a vážit lásku
je jako zahnat vlastní stín
kdo miloval
ten pochopil
10.01.2011 10:14:00 | Noc17
duhu, vůni, chuť a led
sto druhů jedné téže lásky...
chlap chtěl by změřit
rozkrájet
a podívat se na součástky
10.01.2011 09:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Skvělé, bezvadně se mi četla Tvoja básenka. Závěr je velice působivý. ST!***
10.01.2011 09:12:00 | NikitaNikaT.