Anotace: ..v šumné inspiraci jen mě, prosím, za ty verše o lásce nekamenujte...:)nějak nemůžu přestat
sny přenášejí pravdu citu
a existují kouzla, co nikdy nevyprchají
ta která přecházejí k dalším v jasnotřpytu
jak nehraniční linie a příběhy z reálu do bájí
a z bájí do tajného světa nadnebeských stop a dotyků
sny přenášejí pravdu lásky
a existují kouzla, co zhmotňují se na obrázky
ty, které víly bez příčiny mají v malíku...
/ zase se usmívám...a ty jsi jedna z mála, co to chápe../
10.01.2011 10:40:00 | šuměnka