Heroin lásky
Přichází den probuzení
Začíná apatie dní všedních ….
Paprsky ustupují zoufalství, hrám….
A ty se ptáš….není to klam???
Souznění duší spasí tvůj hřích
Pozdě je vykoupení….
Na rohu pikolík stál
A ty jsi pro dnešní noc…. Král !
Zoufale bráníš svůj splín
Ve jménu rozptýlení
Noc otvírá svůj klín
Nabízí pohlazení…..
Vítr roznesl Amorův žár
Po louce smuteční
Ten který v tvém srdci plál
Utichá pomalu v zapomnění….
Střízlivíš v paměti cest
Vzpomínáš duší souznění….
Co neodnesl čas
To rozprášil pocit provinění….
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)