Stejně mi ta zmrzlina skvěle chutnala
Seděli jsme před domem
a cucali Eskimo
Víš - v životě nespočítáš
kolik zmrzliny si dáš
však tohle bylo
jedno jediné Eskimo
tak málo co nás dělilo
a kdyby ho nebylo
Naše ústa
by snad splynula
zatímco zmrzlina
na zemi roztála
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, larissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)