Na dobrou noc
Anotace: psáno mému heřmánkovému štěstí
*
Když s večerem klíží se mi víčka,
rukou hledám dlaň tvou,
vím, že jsi daleko, nemůžu tě hýčkat,
ale sen mne čeká o nás dvou.
Když s ránem otevírám oči,
jako bych slyšela tvůl hlas,
a na rtech mi utkvěl těch tvých dotyk,
tu vzpomínku nespálí oheň ´ni mráz.
Já žiju tím pocitem, že máš mne rád,
celé dny i noci,
a když mi napíšeš, zavoláš,
vím, že to není jen pocit.
Teším se na tebe, lásko má,
až spočinu ve tvé náruči,
až uslyším slova "miluji tě"
a tvé oči mne o tom přesvědčí.
*
Přečteno 502x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)