Prahmota lásky...
Anotace: ... * ... hvězdičková ... * ...
Mé vzpomínky kloužou přes hodiny noci k vůni ženy.
Sladký parfém jejích slabin vzlétl
a naše byla nekonečná slast.
Těla zachvácená panikou
na malou chvíli utichla
mazlením zklidněná.
Povzneseni výš než samotné nebe
hledíme si do očí, proplétáme dlaně.
Vstřebáváme světlo měsíce, v kterém ležíme
a čas, který má přijít i ten který pominul v šepotu vánku.
Jemné zaškrábání drápků kocoura
se srstí hladkou tak jako nejlaskavější části nitra
nás vrací zpět na zem.
Protestujeme
zasténáním, zakňouráním.
Protest těl nad přerušenou slastí.
Hnáni důvěrnou silou pocitů
necháváme se zas uvítat vším, co si můžeme nabídnout.
Omamné laskání
kvasí a kypí
v prahmotu lásky.
Přečteno 517x
Tipy 48
Poslední tipující: mkinka, Nola77, Psavec, šuměnka, Sweet KiWi, isisleo, Helena Lovecká, la loba, Aťan, Levandule, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)