Že přenáší láska hory
Že přenáší láska hory?
No to nevím!(ale kdeže?!)
Tak proč taky nepřenese
doly nebo těžní věže?
Věř na ni(a nebo spíš ne)
ačkoliv za pusu není
láska je, co světem hýbe
a všední na krásný mění
Jestli ale nepřenese
budu za ní muset běžet...
Stejně ale je to něco!
(myslím láska, ne ty věže)
Přečteno 661x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)