Bojí se o svou duši....
Anotace: Omlouvám se zase po dlouhé době cosi přidávám a skoro sem nechodím, ale moc po pravdě nestíhám, děkuju moc za pochopení ;-)
Sněhové vločky spolu si hrají,
Krásu Tvých očí už dávno znají.
Bojí se při pohledu na Tebe,
že jejich duše odletí do nebe!
Sněhové vločky venku tají,
své sbohem brzy Ti dají.
Bojí se Tvého plachého úsměvu,
bojí se, že žádat budeš o slevu.
Bojí se o svou jemnou duši,
že je Tvá přítomnost rozruší.
A Ty poznáš co skrývá,
Láska se to nazývá.
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Giginka, Kapka, Mbonita, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (7)
Komentujících (6)