Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=pKxgsGv6JgU ...šumííí...ale inspirace byla i jinde...
tak jestli mě od rána nic neodbouralo
tak teď jsi mi naložila řádně, drahá moje ;DDD
ty prostě víš, co naladit, by se mi mlíko dobře lokalo
že už teď se mi stýská! A chci se hudbou jeho projet ;°
12.01.2011 09:43:00 | šuměnka
to šumi: já tě furt slyším jak říkáš..tak a mám naStingováno na celej rok...:DDDD s tím mlíkem v ruce u mě na gauči :DDD
12.01.2011 09:31:00 | Noc17
Sting má radost především z Tebe
/ páč věrnější posluchačku neznám, to si piš /
kol kolem stále dokola, až otřásá se nebe
v němž jistě vedle něj si židli zamluvíš...;D
12.01.2011 09:25:00 | šuměnka
s Tebou ať stane se cokoliv
je to modlitba
jež stoupá v chrámoví
je to svatý grál
z nějž každý anděl již víno ochutnal
Kdykoliv vyslovím Tvé jméno
je to modlitba
kterou ses mi dal
12.01.2011 09:21:00 | Noc17
Kdykoli;
Tvé jméno vyslovím
je to modlitba ve stylu abstraktním
je to hřejivost, co laská i zabolí
kdykoli;
rozbité části posbírám
je to motlitba k celku, z nějž nežádám
je to zhmotnění celého okolí
kdykoli;
nejsladší víno ochutnám
je to motlitba a víc už nečekám
je to krásnění, v kterém nic nebolí…
kdykoli;
se zjeví pochybnosti stín
že nebudeme spolu
vyslovím jméno Tvé, hebké jak baldachýn
a stoupám k nebi ku vrcholům
jsi moje motlitba...která mne chlácholí…
12.01.2011 09:15:00 | šuměnka