Hladina
Jsi jako tichá hladina
když světem tvým se prolíná
můj dotek
tvých tisíc malých kruhů
nocí
všech nesplacených dluhů
Jsi jako panna nesmělá
ocel
tmou rozpálená do běla
šerem
kladivy ticha
když kdosi vedle dýchá
Jsi jako bouře
v mém oceánu
nahá
zakletá k ránu
příbojem
ničícím břehy
jen z nedostatku … něhy
Přečteno 486x
Tipy 36
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, Tanzania, Sweet KiWi, NikitaNikaT., nejsembásník, Psavec, Jana M., Dota Slunská, Kars, zelená víla, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)