Plamen lásky
Anotace: prosim o okomentovani
Láska je mým stínem v duši,
někdy mě zklame,
někdy mě těší
a jen hloupý člověk netuší,
že v něm plamen lásky plane.
Naco je mít autoritu,
bez lásky,
nebo nějakého citu,
na co je mít peněz hodně,
když ten plamen pořád chřadne.
A proto snad už teď to vidíš,
že lásku ničím nenahradíš,
v tobě snad ten plamen hoří
a jednou z tvé duše se vynoří
a ukážeš všem že ty cítíš lásku
a tak snad najdeš si svou krásku.
Přečteno 403x
Tipy 8
Poslední tipující: angellka, Caelos, Skrat, Divoženka1, Sladkalu
Komentáře (5)
Komentujících (5)