Naše bitvy
Anotace: V lásce není jen radost, někdy i slůvko je potřeba a to-mám už toho dost!
Proč s tebou stále ,lásko, pořádám bitvy,
je to jak do srdce vrážet
ostré nože a břitvy.
Já ale nejsem žádný válečník
na bitevním poli,
tvé urážky mě stojí dost sil
a moc bolí.
Řekni, proč zkoušíš jak jsem silná,
možná víc kurážnější než na začátku,
ale ne jiná.
JÁ padám večer únavou
a ráno vstávám s kruhy pod očima,
dívám se věčně do země
a lžu o tobě i před vašima.
Proč s tebou stále ,lásko,
já se hádám,
pak utěšuješ mě a já zas ti do náručí padám,
jsem tvoje žena a milenka,
odkládám štít a meč spolu s brněním
a zůstává jen průhledná halenka.
Přečteno 418x
Tipy 10
Poslední tipující: casla, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, modrá..., Květka Š., Sweet KiWi
Komentáře (4)
Komentujících (4)