Anotace: Je to báseň složená z mých pocitů a toho co se před lety stalo a jak to je nyní.
Přátelé jsou jako andělé
dotknou se tvého srdce a pomohou ti znovu létat:-)
to jsem někde četla tak mi to tvá básen připoměla vítej St:-)
13.01.2011 22:54:00 | Divoženka1
Vítej na Liter.cz! Každý zázrak, ať už malý, každé čekání, ať už sebe dlouhé... když člověk neztrácí víru, naději... dočká se. ST! za obsah.
13.01.2011 12:09:00 | NikitaNikaT.