Nepochopitelné
Anotace: Nedá se vše pochopit
Nepochopitelné
Slečno, já se ptám, proč jste s ním
Ale tak, co já bohatý chudák vím
Proč dala jste přednost mě před jiným
To se nedá chápat,a tak se divým
Slečno, kdyby jste věděla , jak vás miluji
Slečno, kdyby jste věděla , jak vás lituji
Slečno, kdyby jste věděla, jak se mýlíte
Slečno, prosím vás, to nedělejte, to nesmíte
Zničíte si život a bude to má vina
Jelikož proud mé lásky je jak lavina
Která vše pohltí, která vše zničí
A kde člověk zavalený, zoufale křičí
Jenže slyšet ho nejde a není
A vaše srdce vám vyplení
Ten krutý a zlý had
Tím jsem já a mám vás rád
Tak utíkejte a neroňte slzy
Láska přijde znova a brzy
Vězte, to není lásky konec
Šlus, stačí, ať zní jen konců zvonec
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Mikina77, Gringer, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)