Někdy se smutné píší líp, snad proto, že člověk si trochu uleví, napíše písmenka, která jsou uvnitř ukrytá, ale přesto... je lepší podělit se o radost, lásku... věř mi, znám to, a tak Ti mocka přeju, by smutek a to bolavé brzy bylo opakem.
14.01.2011 06:45:00 | NikitaNikaT.