Anotace: Ekonomce (před 25 lety). Ale ona pro mne znamenala mnohem víc, než se zdá z názvu!
Zanechte řečí lidičky,
a pozor na kampeličky,
s úvěrem Jů-Hele
půjdem brzy do prd.le!
:-)
14.01.2011 19:41:00 | Sisinka
Jsi moje sladké rozhřešení
z nějž beru si, když zrovna dává
denně mě hýčkáš do myšlení
studnicí mou jsi, moudrá hlava
Všechny své touhy k Tobě vážu
ze srdce plynou moje city
v spojení stuhu nerozvážu
grafických tahů s jasnotřpyty...
14.01.2011 11:16:00 | šuměnka