Flamengo slepých
Anotace: láska je navíc...
Zatanči ve tmě
na střepech sklenic
flamengo slepých
láska je navíc
zatanči nahá
na stole z teaku
do srdce zítřek
zarazí dýku
pošlapej všechny
ty příliš krásné city
možná že zítra
budeme zbiti
možná
na dlažbě studených myšlenek
nenávist
poslední z milenek
jeden
z posledních otazníků
doteky deště na chodníku
otisk
všech nevyřčených vět
pro tvůj
tak náhle pustý svět
miluj mě
dokud jsme nazí
možná že zítra
budeme vrazi
Přečteno 412x
Tipy 40
Poslední tipující: Veru, jvacl, NikitaNikaT., Tanzania, Gabrielle, Jana M., TetaKazi, Kars, hašlerka, ZILA78, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)