Sbalím tě při tanci
Anotace: ale nejsem si moc jistá.. (opět další šuplíkovka)
Rozpustím si vlasy
něhou šetřit nebudu
počkám
až přezuješ si boty
*
Zahvízdal vítr
navzdory osudu
počkám
až rozezní své noty
*
Život je malá parodie
v pomlce mezi horami
počkám
až zazní melodie
*
Mezi námi, nad námi
*
A pak si někde v závětří
zatančíme
už slyšíš?
*
raz - dva - tři
*
Přečteno 384x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Písklátko, nejsembásník, labuť, šuměnka, Divoženka1, Sweet KiWi
Komentáře (3)
Komentujících (3)