Namaluj
Namaluj mé rty
a pošli mi vzkaz
Že jsi to jen Ty
ten správný čas...
Zavři své oči
a nech si něco zdát
všechno začne v noci
budeš mě pak hřát...
Dýchej se mnou
a za ruce mě drž
Chci být jen s Tebou
a cítit průtrž...
Zatáhni oblohu
pak zavolej bouři
Mé srdce je bez bolu
a bylo i v louži...
Tak namaluj po čem touží...
Přečteno 420x
Tipy 24
Poslední tipující: sobý hnusec, Niky88, vodnař, mida, Linzerka, Psavec, Tygropes, váhy, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)