Když odejde láska
Proč si odešel, z ničeho nic,
já na tebe volám a ty jakoby nic.
Vidím, jak jsi šťastný s jinou,
ale kvůli ní, se vzpomínky na povrch derou!
Teď každou noc se slzami v očích usínám
a na šťasnou lásku smutně vzpomínám.
Když svítí slunce a ty se usmíváš,
já mám ten pocit, že se na mne zas zamilovaně díváš.
Proč musím cítit tu bolest a zapomenout na tebe,
vždyť já sem sama a nemůžu být bez tebe!
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)