Čokoládová
Jsem holka z čokolády,
jsem obyčejná a znám své vady.
Jsem z čokolády,
ve Tvé blízkosti se rozpouštím,
ve Tvé blízkosti věci všední opouštím.
Jsem čokoládová,
holka sladká, náladová...
Voním cukrovím a chutnám sladce,
jak to dělám nepovím,
Ty poznáš to hladce.
Jsem holka z čokolády,
no tak Lásko,
nezkoušej být hlady...
Komentáře (2)
Komentujících (2)