Zázračný pohled
Cítí se jako anděl, co létat se naučil poprvé,
protože v domění žila celý svůj život, že je to nemožné.
Jak správně s nima naložit nevěděla,
ačkoliv použít je, o to už se několikrát pokoušela.
Po tolika marných pokusech a strachu nemohla už dál,
seděla, přemýšlela, když v tom,
stál tam on opodál.
Stačil jediný pohled, z očí do očí a pak...
navždy spolu dva andělé letící...
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)