Vydržíš?
Anotace: Možná. Jednou. Možná. S tebou. Možná - mě pochopíš.. Možná - jestli vydržíš?
Sama. Proti proudu běžím.
Sama. Ale stejně věřím.
Já. Nechci, netoužím.
Já. Nelžu, nekouřím.
Dneska. Netušíš.
Dneska!
Dneska chci
po proudu plout.
Dneska chci
tě obejmout.
Chci lhát a toužit,
chci tebe soužit.
S tebou. Nocí blouznit.
S tebou. Lásku kouzlit.
Ne!
Dneska sama budu usínat.
Dneska lásku budu zapírat.
A zítra?
Přečteno 436x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Míša S., labuť, R., Ejí, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)