náhrobek
Anotace: o lásce k životu... a nebo spíše nenávisti k životu?
stačí jenom chtít a křídla roztáhnout,
budeš létat anděli, jen si věř.
skoč a mávej, tak chutná let.
leť víš a víš, tak chutná svoboda!
jenže do temnoty dolů padám.
jen na náhrobek jemný nápis kamenik udělal,
zde leží vincent, ten který už nechtěl žít dál...
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, Actafool, Anjesis, čas.běží
Komentáře (2)
Komentujících (2)