Verš sedmý
Anotace: Ne každý konec je definitivní . . .
Sbírka:
Bolesti srdce
Nevím čím začít, nevím co psát,
jsem celý zmatený, mám se snad bát.
Vše bylo úžasné, vše bylo krásné,
i poslední plamínek jednou však zhasne.
Měli jsme všechno, co bylo špatně?
Proč už to skončilo vzpomínám matně.
Láska je pryč, proč to tak bolí,
poslední pohledy v slzách se topí.
Nádherné roky, překrásná rána,
vzpomínka zůstane na věky s náma.
Byla jsi první láska má veliká,
napořád už budeš Beruška malinká.
S hlavami v oblacích, s nohama na zemi,
litovat nebudu ty chvíle strávený.
Já jsem teď tu a ty jsi tam,
teď už jít musíme každý jen sám.
Děkuji Silvi, děkuji tobě,
já už tě navždycky budu mít v sobě.
Kus mého srdce u tebe zůstalo,
říci ti sbohem jej na kusy trhalo.
MILOVAT, LÁSKA - to nejsou jen slova,
snad oba dokážem říci je znova.
I když ne tobě a ty ne mně,
snad někdo řekne je s vášní a upřímě.
Žili jsme spolu, krásné to bylo,
kéž by se oběma i teď tak žilo.
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: vOrange, jethullfan, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)