Poslední sloka
Nechci prožít noc bez Tvé
ochranářské ruky,
nedokážu usnout,
když Tě vedle sebe nemám.
Kde jsi?
Kde Tě mám?
...........
Jsi to ty?
Ne, to jen potulný havran.
Co chce?
Au, proč mě kloveš?
A slyším šeptem:
"Zapomeň na něj,
jsi hloupá,
bez něj Ti bude líp"
Neposlouchám,
nevnímám,
lásku svou
tak dobývám.
Kde jen jsi?
............
Dýku- vrážím si do těla.
Už nechci tu být,
když nalézt Tě nemůžu.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
Komentáře (0)