Prý si mě miloval ...

Prý si mě miloval ...

Anotace: Láska je kur*a nic víc!

Sbírka: ZKLAMÁNÍ

Zase myslím na Tebe
a prohlížím naše fotky.
Koukám na nebe,
v ruce svírám cigaretky.
Vydechnu kouř,
chce se mi plakat.
V ústech mám poušť,
neměl si mě zlákat!

Neměl si se mnou být!
Když jsi mě tak zklamal!
Co se teď bude dít?
Co bude dál?

Zničil si mě,
prý si mě miloval..
Chtěl si mě?
Ne, jen využíval!

Neměla sem Ti věřit!
Už nebudu tak hloupá.
Jak mám tohle přežít?
... Moje nenávist stoupá!

Podvedl si mě jednou, dvakrát...
... ale PROČ?
Další šance si dostal tisíckrát!
Chtěla jsem toho moc?

... Chtěla sem jen, abys mě miloval ...
Autor , 14.01.2011
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí