Přicházíš tak nevině
Anotace: Tuhle básničku bych rád věnoval několika lidem. Je psána od srdce a každý se s tím potká.
Přicházíš tak nevině,
když jedno slovo mi dáš.
Jedno slovo jindy víc,
jsme si k sobě čím dál blíž.
Jak potom přátelství narůstá,
otvíráš svojí duši,
tvá slova bezbranná o zakletém srdci.
Jedna duše ožívá,
rozlétá se do krajin,
druhá soumrak prožívá s uvědoměním.
Zůstaneme spolu,
já to vím,
šrámem na srdci podepsaným.
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, divoska_jaja, Maro Deives, Druza
Komentáře (2)
Komentujících (2)