Nerozumím lásce
Anotace: A přece bych stejně podlehla... :)
Nerozumím lásce,
Nedokážu milovat,
Nechci líbat, nechci hladit,
Vzdušné zámky malovat.
Nepochopím city,
Význam slov MÍT RÁD,
Neznám vášeň, neznám něžnost,
Pod dekou si hrát.
Neznám touhu, naplnění
A nechci to ani znát.
Tvrdohlavé malé dítě,
Ne ti řeknu tisíckrát.
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)