sss
Hodiny na věži,
zastavte čas,
mou milou nepustím,
zůstal bych sám.
Ulice nesvítí,
marně se ptám,
proč si mi osude,
srdce mé vzal-
a odhodil.
Za domy na kopci,
je jiný kraj,
toho se hodiny nedotýkaj,
tam pod stromy v květinách,
ve stínu hvězd.
Líbám svou holčinu,
tam hluk a spěch měst,
neznají, mají svůj svět
a nad hlavou tisíce hvězd.
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: játro, Helena Lovecká, NikitaNikaT., mida, Kett, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)