neumím se vzdát toho slova, ve slovenštině neexistuje a proto mi přijde moc zajímavé a svým způsobem výstižné.. dík za komentář(e)
23.01.2011 09:41:00 | Petbab
Pavle ..umíte to i líp.Proč třeba slovo brečení,proč ne pláč?Namítnete možná rytmem či rýmem,ale slovo brečení je tam jak pěst na oko.
Omlouvám se ,ale neudržela jsem se.
19.01.2011 14:25:00 | mademoiselle secret