Chtěla bych..
Anotace: Láska???i té je v dnešní době málo..
Chtěla bych tančit dešti,
s tebou se smát.
Vidět jak prší štěstí,
a vědět, že budeš mně milovat.
Vzlétnout až k nebi ,
přímo do oblak.
Nenásobit lásku třemi,
pouze letět jako pták.
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: vOrange, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (0)