Anotace: jedna luční
Poprvé jsme byli vzrušenI NA dotek...
Podruhés mě chtěla, když dotk' se tě můj RET...
Potřetís mi řekla, čert aby nás KOP!
LÁSKA je jAK SÁL
A má! Sport ztrop!
Sama!
A od té doby pokaždé:
U NITER POKUSU — KOPRETINU!
17.01.2011 08:39:00 | Špáďa
Myslím si a působí to tak na mě, Tvé dílko je perfektní. ST!*** jako vyšitý!
15.01.2011 23:18:00 | NikitaNikaT.