...
Večer už šat mi obléká,
cesta kolem mě obtéká,
led víc a více taje
touha Tvá o to zraje…
Měsíc cestu Ti prosvítí,
na chvíli tak zářící kvítí
snad dovede Tě k cíli
pospěš, květy voní… jenom chvíli…
...
15.01.2011 22:51:00 | NikitaNikaT.