CHCI
Jsi krásnější, než růže květ,
já něco ti musím povědět:
„Chci být vítr co ti hladí tváře,
hřát tě, jako slunce záře,
ohněm být v tvém srdíčku,
láskou co tě lechtá v podbřišku.
Čirou vodou z lesní říčky,
plamenem tvé bílé svíčky,
kterou si svítíš v temnotě,
abys nebyla o samotě.“
Přečteno 1026x
Tipy 2
Poslední tipující: czokies
Komentáře (2)
Komentujících (2)