Otrokem
Vkradla se bolest do vašich vzpomínek
v očích ti vyhasíná poslední plamínek
Naděje ztrácí se s každým novým dnem
už se zas zpovídáš jenom prázdným zdem
Kdykoliv se podíváš zamlženým oknem ven
puká ti srdce a závidíš všem
Všichni tě litují, andělé pláčou
zdá se ti že lidé jen kolem tebe skáčou
Dal bys přednost samotě, opuštěné lávce
raději by ses sám topil v nezdařené lásce
Místo mezi přáteli, cítíš se spíš v zajetí
nic se totiž nevyrovná jejímu obětí
Byl bys klidně otrokem tvé milované paní
svůj dlouhý život dal bys jenom za ní
Čeká tě jen samota, jenom pouhá lítost
tohle všechno obětoval's pro obyčejnou bytost
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)