Tohle se Ti, WAYWÍ, náramně povedlo. Suprové a víc není potřeba psát. ST!*** jen už smím dát.
18.01.2011 08:14:00 | NikitaNikaT.
s l y š í m
každé zaklopýtnutí
kopýtka malá
i dech, co nosy píší
jak odkaz do pohnutí
do vjemu, co k nim sálá...
17.01.2011 15:22:00 | šuměnka
.......a nezlomnou touhou žít
jako bys tam byla
v kapradí
malá
zatoulaná lesní víla
údivem svědek zrození
tam tě láska políbila
mezi stehna
potřetí
jsem rád … že jsem tam byl
***
..ST!!!
17.01.2011 10:35:00 | xoxoxo