Vnitřní rozpor
Anotace: Zmatenost a chaos uvnitř cítím.....
Jak kdyby voda untitř vřela,
jak kdyby jasný cíl viděti nebylo,
V té chvily touha má se rozpoměla
a srdce mé pochopiti nechtělo.
Jak správně svět a lidi milovat,
když nenávist a láska jsou si tak blízko
City mé nejde tak snadna maskovat,
Nejde nic dělat jen tak na oko,
Když pln sem vnitřního rozporu.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: PaGy, CULIKATÁ
Komentáře (0)