Dranc a glanc
Dranc nebo glanc
Nad hlavou měsíc bílý
A v myšlenkách jen tebe
Je noc, všude mlha a vítr kvílí
Kvůli tobě šel bych do nebe
Jsi zamilovaná a já člověk zlý
Bojíš se, že zbude ti srdce na dranc
Má duše zahnívá a tlí
A tak nějak celý postrádám glanc
V srdci mém rozpoutala se bouře
Toužím jen tebe mít
Mizím a nad hlavou obláčky kouře
Díky tobě mě zase baví žít
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Gringer
Komentáře (0)