..o citu milování..
…takhle zní M i l o v á n í;
když z pozemského v nebeské se mění
když probouzí se s mohutností nepopsatelna
když pouhé myšlenky se najdou v proplétání
když srdce dech si zabarví už v kuropění
když touha tryská hudbou, co je citelná
a jak bude znít M i l o v á n í dál?
pak bude hledat jiné slovo ve své niternosti
jež obsáhlo by vše, co poté nastane;
neb pozná cit, co z bohatosti by se v krásno roztrhal
neb okusí největší sílu sil, která se ho kdy zhostí
neb LÁSKA v jiné dimenze ho zcela jistě dostane…
Přečteno 498x
Tipy 32
Poslední tipující: enigman, Noc17, ZILA78, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, zenge, Jiná, j.c., Květka Š., Skalsky Pavel, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)