Datle, díky za kometář je to od tebe moc hezké, škoda že si jako hočička už nepříjdu. :-)
15.02.2011 22:23:00 | Mil
Tvé touhy a sny znám, ale stejně doufám, v koutku duše, že aspoň kousek z nich se jednou vyplní...
Vítám Tě mezi námi, ať se Ti tu líbí! :o)
18.01.2011 12:13:00 | labuť
Děvčata děkuji, jenže to nejde. Je to taková nešťastná láska, bohužel. Já jsem vdaná a on je daleko předaleko.
18.01.2011 12:09:00 | Mil
každé příní se plní, pokud je posíleno
/ tak proč ta negace, tím sama vedeš touhu k zahubení /
buď prostě krásnou jemnou ženou
co se svým přáním pomaličku prochází láskou ku cílení...
18.01.2011 10:46:00 | šuměnka