vydej! kdo Ti brání??
dotisk i nová vydání
polibky ze všech stran
do vlasů, lící, skrání
všude jsou totiž k dostání
tak vejdi do těch bran...
20.01.2011 08:59:00 | šuměnka
Namusí být políbení.
Stačí snění v osamění.
Toho já mám víc než dost.
Pro smutek i pro radost.
19.01.2011 03:02:00 | Viktorie Zvalová