Chmury a křídla
Anotace: ..zamilován a v časové tísni, všechnu kritiku přivítám =)...
Došel jsem na konec,
konec všech svých sil,
došel jsem dál, než kdokoli jiný,
kdo se kam dostal a kde byl.
A kde tma se zdála nekonečnem,
najednou mě pozvedl hlas,
prozářila si mou temnou dobu,
roztáhla mi křídla zas.
Dívej, co si dokázala,
zahnala si chmury moje,
najednou však ty jsi v nouzi,
lži započaly další boje.
Teď tvůj úsměv je v ohrožení,
ale já tě odsud dostanu!
Dokud nebudeme bezpečně v dáli,
nepřistanu, nepřistanu.. NEPŘISTANU!
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)