Mé málo!
Tóny smuteční, černočerná čerň
dopisy psané s něžným podpisem
inkoustem vrytá slova vzrušení
poklony, polibky, papírové snění.
Dopisy, dopisy s neznámou adresou
poštovní holubi už dávno nenesou
posílám po vodě, po kapkách rosy
po vílách, po větru, na věčné časy.
V hodinách večerních u dveří zvoní
odeslané vrátilo se zpět k pisateli
nikdo si nepřečetl co srdce mé psalo
nikdo si nevzal, ač je toho málo.
Mé málo.
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)