Pověz
Má mně snad měsíc hřát?
Mám mít snad ze smrti radost?
Mám se teď v bolestech smát?
Mám v černé vidět bledost?
Odpověz a varuj než uvěřím!
Sama zmateně ztrácím se v mlze!
Renkni a čiň se než odpovím,
že podléhám dlouhodobé touze...
... a odejdu ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)