Protiklady

Protiklady

Anotace: Prý se přitahují, ale né v mém případě

Protiklady
Ve svém vlastním světě
V jedné prosté větě
I v těch myšlenkách svých
Topím se v očích tvých

Ať je noc či den
Bdím nebo mám sen
Uzavřen sám do sebe
Myslím stále na tebe

Bouře nebo nebe čisté
Skutky nejisté či jisté
Za mě nikdo neručí
Když držím tě v náručí

Ať už láska či snad zloba
Klidná nebo bouřlivá doba
Miluji vás to vám pravým
A za tím si má milá stojím
Autor kukopr, 18.01.2011
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: hubape, Gringer, hyenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí